آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۸۹۱۹
قاضی‌زاده هاشمی:

برخی نمایندگان براساس مصلحت به ۳ وزیر رای دادند/ تحریم سپاه مربوط به برجام است نه FATF

نماینده مجلس دهم با اشاره به این‌که برخی از نمایندگان مجلس طرفداران دولت هستند که فتنه خط قرمز آنان نیست هرچند که فتنه خط قرمز نظام است، بیان کرد: برخی از نمایندگان هم براساس مصلحت رای دادند تا بهانه‌ای دست دولت نباشد.

                               اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی امروز در جلسه پرسش و پاسخ در جمع دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی مشهد، با بیان این مطلب که همه افرادی که امروز در جامعه زندگی می‌کنند محصولات نظام آموزشی و تربیتی هستند، گفت: کاش روزی برسد که رتبه‌های اول کنکور ما وارد دانشگاه تربیت معلم شوند و بهترین و با استعدادترین جوانان ما بخواهند که معلم باشند و این‌گونه آینده کشور ضمانت شده‌تر است نسبت به امروز.

 

وی در ادامه سخنان خود به مرور چرایی و چگونگی انقلاب اسلامی پرداخت و تصریح کرد: در 13 آبان اتفاقات مهمی رخ داد که یک اتفاق آن نقش آفرینی جریان دانش آموزی در به وجود آمدن انقلاب اسلامی بود که هرچند نقش آفرینی دانش آموزان تنها در انقلاب نبود، بلکه بیشترین شهدای ما در دوران دفاع مقدس نیز مربوط به قشر دانش آموز بود.

 

چرا انقلاب اسلامی به این نتیجه رسید که شاه نباشد؟

 

این نماینده مجلس نفی کاپیتولاسیون و نفی اسرائیل را دو اتفاق مهم این تاریخ دانست و ادامه داد: در تاریخ ملت ایران رژیم‌های مستبد مانند پهلوی بسیار داشتیم؛ اما چگونه شد که انقلاب اسلام به این نتیجه رسید که نباید شاه وجود داشته باشد؟.

 

قاضی‌زاده  با بیان این موضوع که شروع جریان مدنی از آن دوره مشروطیت بودند، ابراز کرد: در آن دوره مردم به دنبال حضور در تصمیم سازی‌های بودند؛ اما در آن موقع که حتی مجلس به توپ بسته می‌شود، باز هم مردم به دنبال تغییر حکومت نیستند؛ اما در سال 42 بود که جریان آزادی خواه به دنبال حذف جریان سلطنت طلب بودند

 

وی افزود: دلیل این است که بعد از کودتای 28 مرداد رژیم پهلوی کشور را به بیگانه وابسته می‌کند و عامل اجرای منویات بیگانه در ایران می‌شود، بدون این‌که حتی آنان حقی برای مردم ایران قائل باشند.

 

این نماینده مجلس  با تاکید بر این نکته که آن چیزی که باعث شد مردم دنبال حذف سلطنت باشد، موضوع استکبارستیزی و ایجاد استقلال بود، خاطرنشان کرد: در جریان انقلاب تنها آزاد نمی‌خواستیم؛ چراکه چنانچه تنها  آزادی می‌خواستیم کلمه جمهوری کافی بود؛ اما وقتی از کلمه استقلال استفاده شد موضوع اسلامی بودن هم به وجود ‌آمد.

 

قاضی‌زاده در ادامه با بیان این موضوع که پس از انقلاب غیر انقلابیون سعی می‌کردند به داخل کشور نفوذ کنند، بیات داشت: این‌گونه بود که دانشجویان انقلابی به این نتیجه رسیدند تا زمانی که لانه جاسوسی تسخیر نشود کانون فتنه از کشور جمع نخواهد شد به همین دلیل اقدام به تسخیر آن کردند.

 

وی با اشاره به این مسئله که مستکبرین برای این‌که قدرت و ثروت خود را حفظ کنند باید قدرت نفوذ خود را حفظ کنند، تصریح کرد: خاورمیانه قلب تپنده جهان و محل وصل شدن سه قاره دنیا است همچنین بیش از 90 درصد کالاها در این منطقه تجارت می‌شود و بیش از 70 درصد انرژی جهان در این منطقه قرار دارد.

 

این نماینده مجلس با تاکید بر این‌که مطمئنا آنان از این منطقه نخواهند گذشت، ابراز کرد: این ما هستیم که باید با تربیت نسل فهیم هم پرچمدار این انقلاب بمانیم و هم اقدام به بیداری اسلامی کنیم.

 

قاضی زاده در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اختلاسی که از صندوق ذخیره فرهنگیان شد، گفت: در این صندوق ماهانه پنج درصد از حقوق فرهنگیان در این صندوق جمع می‌شود تا خدمتی در جهت معیشت فرهنگیان پس از بازنشستگی باشد، البته فرهنگیان بزرگان حوزه نیروی انسانی دولت را تشکیل می‌شوند این ذخیره بسیار بزرگ است به همین دلیل دومین صندوق صاحب سرمایه در کشور است.

 

وی اضافه کرد: چون نظارت صحیحی از بانک صندوق ذخیره نشده است در آن تخلفاتی رخ داده و این هشت هزار میلیارد تومان تنها به 30 نفر داده شده است به همین دلیل بخشی از منابع از کشور خارج شدند کهمتاسفانه قابل برگشت هم نیست؛ چراکه آنان برای ویثقه یا چک داده‌اند و یا ملک که چک برگشت می‌خورد و فردی آن را پرداخت نخواهد کرد و قیمت املاک نیز هم پای قیمت وام‌هایی که گرفته‌اند نیست.  

 

این نماینده مجلس ادامه داد: مجلس هم اقدام تحقیق و تفحص کرده و در آینده گزارش خود را ارائه خواهند کرد.

 

وی ضمن تاکید بر این موضوع که متاسفانه چند سالی است که آموزش و پرورش مورد توجه دولت ها نیست، تصریح کرد: امروز کشورهایی پیشرفته محسوب می‌شوند که نیروی انسانی قدرتمندی داشته باشد تا با کمک همین نیروی انسانی قدرتمند بخش اعظم تولید ناخالص ملیش را تولید کند.

 

این نماینده مجلس در خصوص برنامه ششم گفت: دولت به مجلس برنامه ششم ارائه نکرد به طور کلی دولت معتقد به ارائه برنامه نیست و می‌گوید همان سخنانی که در دوران تبلیغات ریاست جمهوری ارائه کردم خود برنامه است. به همین دلیل کار به جایی رسید که رهبری ورود کردند و قرار شد برنامه را خود مجلس بنویسد و امروز کمیسیون‌ها برنامه را نوشته و در حال تدوین و تصویب برنامه هستند.

 

چرا نمایندگان در مقابل ورود فتنه‌گران آموزش و پرورش سکوت کرده‌اند؟

 

قاضی‌زاده درخصوص ورود برخی فعالین فتنه به وزارت آموزش و پرورش و عدم توجه نمایندگان مجلس به این مسئله، ادامه داد: مجلس جدید مجلس قبلی نیست و 175 نفر از نمایندگان نیز اولین تجربه نماینگی را دارند و بسیاری از افرادی هم که آمدند در دوره قبل در مجلس نبودند و تنها حدود 45 نفر از نمایندگان مجلس نهم به این مجلس راه یافتند، بنابراین مجلس جدید است که به طور قطع ایده‌هایش  نیز جدید خواهند بود.

 

وی با اشاره به این‌که برخی از نمایندگان مجلس طرفداران دولت هستند که فتنه خط قرمز آنان نیست هرچند که فتنه خط قرمز نظام است، بیان کرد: برخی از نمایندگان هم براساس مصلحت رای دادند تا بهانه‌ای دست دولت نباشد تا ادعا کند مجلس در تقابل با دولت است.  

 

این نماینده مجلس گفت: آموزش و پرورش یکی از سازمان‌هایی است که بخش زیادی از بودجه عمومی کشور را از آن خود کرده است و با این‌که وزارت آموزش و پرورش دو برابر وزارت بهداشت نیرو دارد سه برابر وزارت بهداشت بودجه عمومی دریافت می‌کند و هر ساله نیز این بودجه رشد می یابد.

 

قاضی‌زاده بزرگی آموزش و پرورش را یکی از مشکلات این حوزه خواند و خاطرنشان کرد: زمانی که سازمان بزرگ می‌شود استهلاک منابع آن نیز زیاد می‌شود که البته ممکن است این افراد در تولید خدمات پایه و پیرامونی نقشی ایفا نکنند؛ اما در درآمدها و هزینه‌ها نقش دارند.

 

جزو مخالفین برجام بوده و هستم

 

وی در پاسخ به این پرسش که چرا نمایندگان مجلس دوباره به فکر راه اندازی فردو و نطنز نیست؟، ابراز داشت: من جزو مخالفین برجام بوده و هستم منتها جوری تنظیم شده که اول ما باید تعهدات خود را انجام می دادیم و بعد طرف غربی آنان را انجام می داد.

 

این نماینده مجلس ادامه داد: امروز ما به تمام تعهدات خود عمل کردیم و حدود دو سال طول می‌کشد که به وضعیت سابق بازگردیم، بنابراین ما در مرحله قبل از تصمیم نیستیم و کسانی که قول دادند وظیفه دارند نتایج آنان را پیگیری و حاصل کنند.

 

قاضی زاده در خصوص قرارداد اف‌ای‌تی‌اف گفت: این قرار داد، قراردادی مانند برجام است که هم فرصت‌هایی دارد و هم ضررهایی و آنچه مهم است چگونگی بسته شدن قرارداد می‌باشد و باید بدانیم چنانچه با برنامه به چنین قرارداد نپیوندیم تولیدمان آسیب خواهد دید.

 

تحریم سپاه مربوط به برجام است و نه اف‌ای‌تی‌اف

 

وی در خصوص تحریم سپاه گفت: تحریم سپاه مربوط به قرارداد اف‌ای‌تی‌اف نیست مربوط به برجام است افرای که می‌خواهند با بانک‌های جهانی وارد معامله شوند با توجه به این‌که آنان یک تحریم‌های اولیه دارند که سپاه نیز شامل این تحریم‌ها می‌شود باید از این موضوع تبعیت کنند در غیر اینصورت نمی‌توانند از این بانک‌ها ارز دریافت کنند.

 

این نماینده مجلس در خصوص قراردادهای نقتی گفت: به دوستان گفتیم بسته شدن چنین قراردادهایی مربوط به قبل از ملی شدن صنعت نفت است؛ اما آنان در این دوره و پس از انقلاب دوباره بهره‌برداری و مالکیت نفت را به خارجی‌ها واگذار می‌کند که همین مسئله محل اختلاف دولت و مجلس است. دولت ادعا می‌کند ما 140  تا 480 میلیارد دلار نداریم که سرمایه گذاری نفتیکنیم و از طرف دیگر چنانچه سرمایه گذار خارجی تفاوتی بین قرارداد ما با کشور دیگر احساس نکند، دعوت کردن از او برای سرمایه گذاری بی‌فایده خواهد بود.

 

قاضی‌زاده گفت: ما از یک طرفدار باید ملاحظه رشد و توسعه کشور را بکنیم و بدانیم در یک جزیره تنها زندگی نمی‌کنیم و از طرف دیگر نباید اجازه دهیم که روند انقلاب اسلامی دچار انحراف شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار